Thereses gate 30


Thereses gate 30 er et moderne bygg fra 2018 med en svært sentral og populær beliggenhet midt i sentrum av Oslo. Eiendommen består av 3 næringsseksjoner i 1. etasje og i underetasje, 32 leiligheter og 4 hybler. Kjelleren består av boder til lagring, samt et romslig parkeringshus som driftes av Sandvold Propertys søsterselskap, Bislet Garasjehus AS.

Type

Bolig

BRA

26 - 111 m²

Totalt

1 984 m²

Enheter

36

Etasjer

7

Oppført

2018

Fasiliteter

Bredbånd

Vaktmestertjeneste

 Bygget har 2 oppganger for boligene, B og C, hvor oppgang B strekker seg over 6 etasjer og C-oppgangen over 7 etasjer. Det er i tillegg en stor, felles takterrasse i 8. etasje som alle beboere har tilgang til. Takterrassen er møblert med benker og pergola. Fra takterrassen kan en oppleve en nydelig utsikt over Oslo og fjorden, og den anses som en svært populær fasilitet blant beboerne som bruker terrassen til sosiale sammenkomster, rekreasjon o.l.

 Det er kort veg til alle servicefasiliteter, skoler o.l. Blant annet er det både restaurant og kolonial i samme bygg. Buss- og trikkeholdeplass ved Bislett Stadion, kun et par hundre meter fra bygget.

 Off. kom.: buss, trikk, bysykkel

Matbutikker: KIWI Bislett, Coop Extra Thereses gate, Bunnpris Thereses gate

Trening: SATS Bislett, SATS Fagerborg, Bislet Bad & Trening
Parkering: Beboerparkering i gate og P-hus i kjeller

Sentrumsnært: gå-/sykkelavstand

Thereses gate 30, 0168 Oslo
Gress Oslo | Powered by Plyo